Wat kunt u van ons verwachten

U kunt te allen tijde in dezelfde ruimte verblijven als uw hond. Vaak is dit voor zowel u als de hond prettig en zo kunt u desgewenst de hond aanmoedigen of eventueel meedoen door middel van het spelen met een speeltje.
Uit veiligheidsoverweging draagt uw hond in de ruimte van het zwembad altijd een zwemvest. Uiteraard hebben wij deze in verschillende maten en varianten beschikbaar.
Uw hond zal bij het in het water gaan, in het water zelf en natuurlijk bij het verlaten van het bad altijd door ons begeleid worden. Zo kunnen we altijd direct reageren als er paniek zou ontstaat bij uw hond. Ook hebben we hierdoor de mogelijkheid om op een persoonlijke manier met de hond te spelen of te belonen.
Desgewenst is er een waterblazer aanwezig voor het droogföhnen van uw hond. Ook hebben we uiteraard handdoeken tot de beschikking voor het drogen. Het staat u uiteraard vrij om zelf handdoeken mee te nemen.
We hebben waterbestendig speelgoed tot de beschikking voor het spelen in het water maar het meenemen van een eigen speeltje wat bestand is tegen water is ook mogelijk.
Te allen tijde streng gecontroleerd en hygiënisch water.